Ombouw Lichte Vracht Baarle-Hertog

Ombouw lichte vracht Baarle-Hertog » Bij Quality Transformation hebben we jaren ervaring in lichte vracht ombouw van auto’s zoals SUV’s, personenwagens, break wagens en oldtimers tot lichte vracht en de bijhorende homologatie. Wij bieden onze service aan voor iedereen in Baarle-Hertog, particuliere en zakelijke klanten.

Baarle-Hertog

Auto ombouw lichte vracht Baarle-Hertog

U betaalt geen BIV

U betaalt maximum €150 verkeersbelasting

100% aftrekbaar

Aankoop is afschrijfbaar

Ombouwen naar lichte vracht regio Baarle-Hertog

Auto homologeren Baarle-Hertog

Wat zijn de voorwaarden?

Extra opbergruimte

Financiële pluspunten

FAQ – Ombouw lichte vracht Baarle-Hertog

Hoeveel kost het om mijn wagen te laten ombouwen naar lichte vracht?

De kostprijs voor een auto ombouwen tot lichte vracht  is afhankelijk van het merk en de grootte van uw wagen, gemiddeld kost een auto ombouwen naar lichte vracht 1250 tot 2000 euro, vrij van btw (intracommunautair). 

Voor een correcte prijs voor uw wagen kan u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hoe lang duurt het om mijn wagen om te bouwen naar lichte vracht?

Uw auto veranderen naar lichte vracht neemt gemiddeld 3 à 4 weken in beslag, dit omvat de volledig procedure ombouw lichte vracht en de bijhorende keuringen. In sommige gevallen kan dit iets langer zijn omdat de goedkeuring van de constructeur kan aanslepen.

Is het mogelijk om meer dan 2 zitplaatsen te hebben in een lichte vracht wagen?

Volgends de huidige regels moet de laadruimte de helft van de wielbasis bedragen. Een achterbank kan dus niet behouden worden, behalve bij wagens die 50% laadruimte hebben achter de tweede zit, zoals bv. een Chevrolet Suburban of pickups met een dubbele cabine. 

Is het mogelijk om elke wagen om te bouwen naar lichte vracht?

U wilt uw wagen ombouwen tot lichte vracht, maar weet niet of dit mogelijk is voor uw auto? Voor de meeste wagens kunnen wij de wagen ombouwen naar lichte vracht, maar de vereiste is hier dat een laadbak geïnstalleerd wordt. Dit kan dus enkel bij wagens van het type hatchback, stationwagen, SUV, monovolume, jeep, etc…

Voertuigen zoals cabrio, coupé en sedan kunnen NIET omgebouwd worden omdat er geen ruimte is voor de laadbak die noodzakelijk is bij lichte vracht.

Wat moet ik zelf doen om mijn wagen naar lichte vracht om te bouwen?

Ombouw lichte vracht zelf doen? U hoeft zelf niets te doen, u levert uw wagen af en wij zorgen voor de volledige ombouw en procedure van a tot z. Zowel de ombouw als de keuringen worden volledig door ons gedaan, enkel zo kunnen wij de kwaliteit van de ombouw garanderen.

Kan ik mijn auto laten ombouwen naar lichte vracht als ik deze in het buitenland heb aangekocht?

Dit is zeker mogelijk, u dient hiervoor wel over de juiste documenten te beschikken: een Europees Gelijkvormigheidsattest (= COC – Certificat of Conformity), de vorige inschrijving en u moet de wagen laten douaneren met vignet 705. Indien u deze papieren heeft en uw wagen voldoet aan de vereisten kunnen wij uw wagen ombouwen naar lichte vracht.

Verkoopt u wagens die reeds omgebouwd zijn naar lichte vracht?

Nee, wij hebben zelf geen aanbod van wagens. U kan bij ons terecht voor het ombouwen van uw wagen naar lichte vracht. Dit met de nodige vereisten en keuringen.

Bent u van Baarle-Hertog?

Nee, wij hebben geen garage in Baarle-Hertog. Onze hoofdzetel is Begijnendijk, maar wij bedienen klanten uit heel ons land. Zo werken wij o.a. ook in Aalst, Aalter, Aarlen, Aarschot, Aartselaar, Aat, Affligem, Alken, Alveringem, Anderlecht, Antwerpen, Anzegem, Ardooie, Arendonk, As

Eenmaal uw wagen is ingeleverd bij ons, moet u alleen maar wachten tot u hem volledig klaar terugkrijgt. Het maakt niet uit of onze klant uit Baarle-Hertog is, of van elders, onze service is altijd tip top in orde.

Voorbeelden & realisaties 

RS6 Audi lichte vracht

ML 63 Mercedes lichte vracht

Bentley lichte vracht

Grand Jeep Cherokee lichte vracht

Jeep Compass lichte vracht

Jeep Wrangler lichte vracht

Lexus lichte vracht

Maserati lichte vracht

Range Rover lichte vracht

Volkswagen Golf lichte vracht

Porche lichte vracht

Hummer lichte vracht